JORNADA DE PORTES OBERTES

El passat 7 de Juny de 2014, es va dur a terme la primera jornada de portes obertes de Ràdio Felanitx a on vam estar disponibles al públic des de les 09:00 del matí fins les 14:00 i de les 14:00 fins les 20:00
L’esdeveniment va començar, com bé hem dit, a les 09:00 del matí amb la preparació dels equips tant interiors com exteriors de l’associació, vam obrir les portes al mateix temps que preparavem els equips per tal de que els assistents poguèssin observar com és el veritable funcionament de la ràdio i que es fessin totes les preguntes al respecte.
Arribades les 11:00 del matí Sebastià Massutí, va iniciar una xerrada informativa als grups de l’agenda local21, equips de prevenció de drogues i serveis socials del que era actualment Ràdio Felanitx i sobretot agraïnt la seva feina feta als inicis per a que aquesta ràdio s’acabàs formant i arribàs fins a tal punt com l’actual.
Arribades les 12:30 del matí, el president Joan Soler i el secretari Toni Puig van iniciar l’assamblea general de socis a on es varen explicar tots els actes que s’havíen duit a terme durant el darrer any. Explicant actes a on s’havia acudit, esdeveniments que l’associació havia cobert, etc. Finalment també es van comentar els moviments econòmics que s’havien duit a terme durant aquell any; quines coses s’havíen comprat, quines coses s’havíen incorporat a la ràdio, quins ingressos s’havíen tingut de publicitat i quins ingressos representaven a damunt el total les quotes dels socis.
Finalment a les 14:00 vam posar punt i seguit per anar a dinar i no va ser fins les 16:00 que vam tornar inciar la jornada. L’horabaixa va estar carregat de contingut radiofònic purament dit a on es va poder observar com es duia a terme la gravació d’una falca publicitària, aquesta vegada relacionada amb una jornada de dança a Portocolom a càrreg de Gemma Madrid. A més, a més, vam poder gaudir d’un programa en directe a càrrec de Pitja Play a on es van produir situacions inèdites a ràdio Felanitx i que quedaran a l’història d’aquesta amb una entrevista al grup “Llunàtiques” i una entrevista sorpresa al batle de Felanitx Biel Tauler que es va desvirtuar de tal forma que resulta inexplicable, simplement es pot escoltar.
L’esdeveniment va acabar arribades les 20:00 de l’horabaixa amb bones sensacions per l’assistencia dels participants al matí i pel contingut realitzat a l’horabaixa.
En acabar de desmuntar els equips que s’havíen muntat per a l’ocassió, els membres de la junta directiva i la majoria dels assistents que quedaven per l’estació enològica vam anar a celebar una cervessa al ja mític “Son Negre Rock”